воскресенье, 10 февраля 2013 г.

аналіз вірша максима рильського яблука доспілі

Син оч в мо дружини,

Сво перше кохання згаду поет у врш "Коли потяг у даль загуркоче..." У спогадах лричного героя пропливають яскрав картини його тривожно юност. Доля розлуча закоханих. Юнак де боротися з ворогами народу, залишаючи двчину. хн подальше життя йде рзними шляхами,  тльки нод гуркт далекого позда нагаду м про дн далеко молодост. Згадуючи свою колишню кохану, поет пише:

Почуття кохання пробуджу в людин все найкраще, приносить радсть  щастя, нада сил  наснаги. Лричний герой готовий здйснити нечуваний подвиг для кохано, вн може навть зрвати з неба "Орон золотий".

 земля убираться зрання...

В день такий розцвта весна на земл,

лиш приходить подбне кохання.

Так нхто не кохав. Через тисяч лт

Одним з кращих вршв нтимно лрики Володимира Сосюри  врш "Так нхто не кохав".

Поезя переда багатство почуттв, що швидко змнюються, хвилювання, яке пережива лричний герой, захоплений чарвними звуками. Але все ж таки переважа оптимстичний настрй, бо поет щиро захоплються творчстю сина польсько земл, чарвника музики Шопена.

А яким теплом любов в вд поетичного твору "Шо-пен"! Слухаю Шопена... Виника манливе видння, яке можна повнстю зрозумти, якщо знаш сторю нещасного кохання Фрдерка Шопена до французько письменниц Жорж Санд. У нашй уяв виника образ справжнього великого кохання, яке важко утримати в руках.

Найголовнше зберегти людську гднсть, вдячнсть у серц за хвилини радост й щастя, як закохан дарували одне одному.

Вм розставатись той,

У врш йдеться про красу, душевну повноту, гармоню людських почуттв, про мужнсть юних сердець. Лричний герой прощаться,  може назавжди, з свою коханою. Передчуття розлуки тривожить серця закоханих, проте жодного слова докору не вимовляють уста:

Справжньою перлиною любовно лрики  поезя Максима Рильського Яблука доспли". Цей врш про прекрасне пристрасне кохання. Не кожному щастить прожити сво життя з тю, яку покохало серце ще в юност. Адже бува кохання на все життя, але нколи трапляться так, що це почуття швидко мина.

Багато свох кращих творв присвятили тем кохання  врност видатн укранськ поети Максим Рильський та Володимир Сосюра.

Любов це корнь життя. Скльки нжних слв придумано людьми, щоб висловити свою любов до матер, до наречено. Врне кохання допомага перенести вс труднощ в житт.

Тема кохання й врност в поез М. Рильського  В. Сосюри

Твори на тему з шкльно програми

Тема кохання й врност в поез М. Рильського  В. Сосюри твори з лтератури та на вльну тему

Тема кохання й врност в поез М. Рильського  В. Сосюри | Твори з лтератури | Готов твори: Рильський Максим

Комментариев нет:

Отправить комментарий